Meer muziekinstrumenten is de online winkel voor meer muziek in de klas. Voor klassikaal muziekonderwijs waarbij wordt gespeeld op echte instrumenten, die goed klinken. Staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Contact

  Zo werkt het

  Bestellen

  Meer Muziekinstrumenten is nog in opbouw. Wilt u iets bestellen? Dan graag via het contactformulier.

  Betalen

  Voor bestelde instrumenten ontvangt u een rekening.

  Verzenden

  De bij Meer Muziekinstrumenten bestelde instrumenten worden op het door u opgegeven adres bezorgd.

  Ik wil zakendoen

  Wilt u instrumenten verkopen via Meer Muziekinstrumenten? Neem dan contact met ons op.

  WAT BETREFT UW PRIVACY

   

  uw e-mail
  Laat u een reactie achter of vult u het contactformulier in? Dan beschikt Meer Muziekinstrumenten over het e-mailadres dat u verplicht was in te vullen. Daar gaan wij zorgvuldig mee om en verkopen we nooit door aan derden. 

  uw persoonsgegevens
  De bij aankoop verstrekte persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail) worden gebruikt voor de verwerking van de bestelling en worden enkel wanneer noodzakelijk,  gedeeld met bezorgdiensten en groothandels, zodat de bestelde goederen bezorgd kunnen worden.

  inhoud van derden
  Links naar nieuwsbrieven en eventuele ingesloten (embedded) inhoud zijn afkomstig van websites van derden. Welke gegevens zij verzamelen is te lezen op de desbetreffende websites.

  samenwerking
  Meer Muziekinstrumenten werkt samen met aanbieders van muziekmethodes. Welke gegevens zij verzamelen is te lezen op hun desbetreffende websites. 

  cookies
  Meer Muziekinstrumenten gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.